divendres, 10 d’abril del 2009

CANVI AVALUACIÓ INICIAL

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ___8 a 4 Vaig valorar molt positivament que l’objectiu de la TE és oferir un bon ventall de tècniques als mestres. No és que cregui que no és així, ja que considero és un objectiu, però no el principal. Amb tot el que hem llegit, parlat i reflexionat sé que la TE engloba moltes més coses i està compromesa amb el disseny complert del sistema d’instrucció donant suport a la innovació del procés d’ensenyament- aprenentatge cap a una pràctica constructivista.
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: ___7 a 9___
Alhora m’agradaria dir que he aprés molt dels companys, de les seves respostes (debat, fòrum, bústia personal) i els seus comentaris, tant com del consultor i del material. Per tant, la meva puntuació ara seria molt més elevada pel que es refereix al meu aprenentatge d’ells, al debat i a les aules de la UOC
TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : ___8 a 3.
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: __4 a 3
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: __7a 10
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: __5 a 6
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: ___6 a 3
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: __5 a 7
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: ___5 a 3. En aquell moment ja considerava que són útils per a ajudar-los a construir el seu propi coneixement. Però cal tenir present que l’alumne ha de voler, s’ha d’implicar en aquest aprenentatge per tal que sigui significatiu. Utilitzar les TIC per tractar a l’alumne passivament és continuar amb un model d’ensenyament tradicional (més pròxim al conductisme que al constructivisme). Les tecnologies són dissenyades en un context concret i en una societat determinada, per tant transmeten valors culturals.
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: 8 a 5

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'agrada molt aquest canvi de format.
volia provar com funciona això de deixar un missatge

Susana Durango ha dit...

Hola Jordi, no sé ben bé a que et refereixes amb això de deixar un missatge. Si m'ho expliques i me'n surto, t'ho explico sense cap problema!