divendres, 10 d’abril del 2009

CONCLUSIÓ DEL CANVI CONCEPTUAL PAC 2.1


Realment la realització d’aquesta pac no m’ha estat una tasca senzilla, ja que tot i que fonamentalment es tractava d’avaluar el canvi conceptual personal han intervingut la pac anterior, l’avaluació inicial, el debat, les aportacions i comentaris de companys - mestre i els mòduls – lectures -. Cal dir que el document llegit en el material web de l’assignatura - classe de literatura britànica - m’ha ajudat molt sobretot en el seu apartat d’avaluació. Alguns dels criteris proposats els he trobat interessants sobretot pel que fa a la meva autoavaluació del document Excel adjunt.

Considero que està clar, després de tot el que he exposat i argumentat , que hi ha hagut un canvi conceptual. Els conceptes previs acumulats per l’escàs coneixement i la poca reflexió al respecte, han donat pas a un canvi i a una reorganització radical que es fonamenta en el coneixement i en la reflexió guiada.

I no vull deixar de dir, que és increïble saber que davant de cada pantalla d’ordinador es troba una persona disposada a compartir els seus problemes, els seus dubtes, les seves respostes, i a oferir una mà quan ja creus que ho tens tot perdut a hores i dies que no esperes trobar a ningú! Aquí també incloc al mestre, que amb les seves “pistes” ens intenta conduir a un aprenentatge significatiu, condició “sine qua non” pel nostre progrés. Aquest aprenentatge no està essent de forma automàtica, sinó que la instrucció es basa en el processament actiu de la informació per part de cadascú de nosaltres.

Mitjançant aquesta assignatura he comprovat després de forces semestres que a la UOC no només hi ha una transmissió d’informació sobre les dates d’entrega de pacs, o sobre quan es realitzen les proves de validació o tràmits relacionats amb la titulació, hi ha tota una comunitat de persones, tant mestres com alumnes , que treballen, investiguen i comparteixen experiències personals i sobretot t’ajuden perquè et guien, t’animen a seguir i s’alegren quan aconsegueixes l’objectiu que buscaves. Per tant, per tota aquesta ajuda i per tota aquesta empatia de tots, considero que el meu canvi conceptual no només fa referència a la TE, sinó que va més enllà.